Exuviance ansigsbehandling

Avanceret hudpleje for mænd og kvinder

Exuviance – eksperter i hudpleje og skønhed

Exuviance hudplejesystem er udviklet specielt med det formål at opfylde behovene hos personer, som
ikke har brug for at gå til hudlæge, men som alligevel gerne vil udnytte fordelene ved medicinsk udviklet hudpleje.

Exuviance-behandlinger – dokumenteret effektive

Vi arbejder med de unikke hudplejebehandlinger og -produkter fra Exuviance – et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive produkter. Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de læger, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA).
Vi skræddersyr behandlingen efter netop din hudtype og eventuelle problemer. Behandlingerne kan udføres både i ansigtet og på kroppen og hænderne. En Exuviance-behandling kan også foretages uden AHA-peeling.
AHA med fordel kan anvendes ved behandling af en række forskellige hudproblemer, f.eks. aldret hud, tør hud, acne og pigmentpletter.
Hvordan adskiller AHA-peeling fra Exuviance sig fra andre peelinger?

Ved hjælp af AHA foretages først en skånsom eksfoliering af hudens øverste lag. Det sker ved at løsne op for bindingerne mellem de døde hudceller. Det er kun døde hudceller, som fjernes. Meget tør hud kan eksempelvis hjælpes ved at forbedre evnen til at fjerne skællende hudlag. Huden forbedres yderligere ved at balancere produktionen og udskillelsen af hudceller. Også elastin og kollagen forbedres. Der er her tale om fordele, som kun opnås med AHA, og som ikke tilbydes i nogen anden kemisk eller mekanisk eksfoliering.

AHA fra Exuviance har en optimal sammensætning i forhold til koncentration, pH-værdi og effektivitet. AHA fra Exuviance er takket være et patenteret system meget effektiv, helt uden at irritere. En Exuviance-behandling med AHA betyder ikke, at huden skal have tid til at restituere sig. Huden kan være let rødlig og glinsende efter en behandling. Det går dog over efter kort tid. Det anbefales at påføre Plejende Exuviance-makeup efter en behandling. Som ved enhver form for peeling skal solbadning undgås 1-2 dage efter behandling.
og på fødderne. En Exuviance-behandling kan også foretages uden peelende AHA. Exuviance-behandlinger giver et virkelig godt resultat!
Anbefales til alle hudtyper og aldre

Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Behandlingerne reducerer desuden forekomsten af acne. Selv problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og så forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes. Hudens naturlige celleomsætningsproces varer ca. 28 dage. Derfor anbefaler vi behandling i en klinik ca. en gang pr. måned, men behovet kan dog variere fra person til person. Nogle gange anbefales et kortere interval mellem behandlingerne i en midlertidig periode, og i andre tilfælde bør der gå længere tid mellem behandlingerne. Det afgør du sammen med din kosmetolog. Ofte ses der en forbedring efter 1-3 måneder.

BASIC ANSIGTSBEHANDLING

Hudanalyse, afrensning af ansigt, ansigtsmaske tilpasset din hud, afsluttede dagcremE samt produktvejledning (30 min) – 350 kr.

KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Hudanalyse, afrensning, AHA-peeling, evt. dybdegående udrensning, retning af bryn, massage af ansigt, skuldre og nakke, ansigtsmaske tilpasset din hud, afsluttede serum øjenene-, dagcreme samt produktvejledning (50 min ) – 490 kr.

LUXUS ANSIGTSBEHANDLING

Hudanalyse, afrensning, AHA-peeling, evt. dybdegående udrensning, retning af bryn, massage af ansigt, decollete, skuldre og nakke,  intensiv behandling af øjene-området og specialmasken ”Guldmaske”, håndmassage, serum,  øjene-, dagcreme samt produktvejledning (70 min) – 650 kr.

DYBDERENSENDE ANSIGTSBEHANDLING

Hudanalyse, afrensning, booster, AHA-peeling, dybdegående udrensning, maske, afsluttede øjen-
creme, dagcreme samt produktvejledning (45 min) – 450 kr.

TRIPLE MIKRODERMABRASION ANSIGTSBEHANDLING

Den Triple Dermabrasion Face Polish er den nye eksfolierende creme med triple effect, som stimulerer cellefornyelse, fjerner tørre og døde hudceller samt giver huden en ny glans.
Behandlingen består af afrensning, AHA-PHA peel, evt. dybderens, collagen serum, massage af ansigt, decollete, skuldre og nakke, Anti Aging ansigtsmaske, serum, øjne,-dagcreme.
Anvendes ikke til sensitiv-, sart,- og akne hud.
(60 min) – 550 kr.