Negle behandleringer

Negle Behandlinger

Svitlana Petersen
Lægeeksamineret kosmetolog / hudplejeterapeut

Jeg er veluddannet og kvalificeret som lægeeksamineret kosmetolog/ hudplejeterapeut, udover har jeg stor erfaring i den optimale neglebehandling.

Behandlinger:

MANICURE: Neglebånden skubbes men fjernes ikke, rettelse af neglene, filing, polering, lakering, oliebehandling af neglebunden samt let håndmassage.

DELUXE MANICURE: Håndbad, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, lakering, oliebehandling af neglebunden samt let håndmassage.

SPA MANICURE: Håndbad, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, peeling, maske, lakering, oliebehandling af neglebunden samt håndmassage.

PEDICURE: Fodbad, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, lakering samt fugtighedslotion.

DELUXE PEDICURE: Fodbad, fjernelse af hård hud fra hælene, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, lakering samt let fodmassage.

SPA PEDICURE: Fodbad, fjernelse af hård hud fra hælene, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, peeling, maske, lakering, oliebehandling af neglebunden samt fodmassage.

SHELLAC: Shellac er en kombination af neglelak og gele. Shellac påføres på som en almindelig neglelak med en underlak, 2 lag farvet lak og et lag overlak men hærder i UV lys som gele negle. Dette gør, at shellac tørrer med det samme uden ridser og hakker og forbliver blankt i op til 14 dage. Shellac kan fjernes hjemme med acetone eller shellac remover som kan købes hos os.

Priser:

COMBI

DELUXE MANICURE + DELUXE PEDICURE  (110min) 650 KR

MANICURE + PEDICURE  (75 MIN) 450 KR

FØDDER

DELUX PEDICURE  (60 MIN) 425 KR

PEDICURE ( 45 MIN) 295 KR

FOD MASSAGE ( 30 MIN) 295 KR

SPA PEDICURE (90 MIN) 595 KR

HÆNDER

DELUX MANICURE (50 MIN) 325 KR

MANICURE (30 MIN) 250 KR

HERRE MANICURE (45 MIN) 325 KR

SPA MANICURE (75 MIN) 450 KR

LAKERING FARVE (15 MIN) 75 KR

LAKERING FRANSK (25 MIN) 95 KR

SHELLAC

SHELLAC FARVE HÆNDER  (30 MIN) 295 KR

SHELLAC FØDDER (40 MIN) 350 KR

SHELLAC FRANSK HÆNDER  (45 MIN) 350 KR

SHELLAC FRANSK FØDDER (50 MIN) 395 KR

SHELLAC I FORBINDELSE MED MANI/PEDICURE FARVE 150 KR

SHELLAC I FORBINDELSER MED MANI/PEDICURE FRANSK 195 KR

FJERNELSE AF SHELLAC I FORBINDELSE MED MANICURE ELLER PEDICUR  (10 MIN) 75 KR

FJERNELSE AF SHELLAC UDEN MANICURE ELLER PEDICURE (20 MIN) 150 KR

BRISA GEL NEGLE

FORSTÆRKNING AF EGNE NEGLE  (75 MIN) 595 KR

FORLÆNGELSE AF NEGLE (SKABELON)  (2 TIMER) 995 KR

BALANCERING AF NEGLE  (90 MIN) 595 KR

Produkter

Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter der er velplejende og tilføjer skønhed til hænder og fødder. Vores mission er enkel: at give kunderne professionel spa oplevelse med alt, hvad de har brug for -både til hjemme brug og ikke minst afslappende luksus behandling, af vores dygtige salonbehandlere verden rundt. CND stræber hele tiden efter kvalitet og det forpligter os i den grad til at være banebrydende og innovative. Hver eneste af vores produkter er omhyggeligt udforsket i vores egen state-of-the-art laboratorium og testet i marken inden det nogensinde når hænderne på vores kunder. Det siges Hænderne, er vores visitkort, udover det, er vores farvevalg med til at definere vores personlige look. Vores formler er unikke og udtryksfulde. Og vores vision og lederskab har tjent os eneret til at samarbejde med verdens førende designere på baner fra New York til Paris, Milano til Dubai.

CND`s nye hurtig tørrende “colour & effects”, er fyldige creamet og indeholder ikke :

  • Toluene
  • Formaldehyd og formaldehyd resin
  • Dibutyl phthalat

Derfor kan både gravide kvinder og børn kan bruge disse lakker.

Essie Weingarten og hendes partner Max Sortino skabt et succesrigt neglelak emperium. Det startede i 1981 Las Vegas, som Essie mente ville være det perfekte sted at introducere de 12 neglelakker hun havde lavet: “De mennesker der arbejder i Vegas – showgirls, dansere og croupiere – bliver nødt til at pleje deres hænder og negle for at se godt ud, når de arbejder”.

Skønhedseksperterne og kendisserne var hurtige til at finde ud af, at Essie specielle anti knæk opfindelse, gør at neglelakken holder imponerende længe.hænder og negle for at se godt ud, når de arbejder”. Kombineret med et udvalg af hippe laknuancer, varede det ikke længe før modeller og kendisser som Madonna, Sharon Stone og Cindy Crawford benyttede lakken. I dag er Essie på forkant og negle er i den grad i fokus.

Essie neglelakker indeholder ikke:

  • Toluene
  • Formaldehyd
  • Dibutyl phthalat