Om BICPH

Skønhed vil redde verden

Din skønhed og udstråling er sjælens spejl, og når du føler dig lykkelig, omgives du af en varm glød af skønhed. Det er netop det, vi ønsker at opnå.
Ingen smerte eller ulykke frembringer skønhed i et menneske. Alle er vi individer, og vore livshistorier er mangfoldige.

Vores mål er at tilbyde et program specielt designet til dine behov, for derved at gøre dig afslappet og komfortabel hos os. Vi får dig til at glemme dine problemer, og omend det blot er for en stund, vil det give dig livsenergi og fornyet vitalitet. Med vores erfaring hjælper vi dig til at føle dig yngre, se ung og smuk ud og ikke mindst, at være fyldt af selvværd og glæde.

Efter din behandling i vores klinik er vi overbeviste om, at vi med vores holistiske tilgang og organiske vision, har givet dig den helt unikke behandling som vil gøre dig gladere og mere lykkelig hver eneste dag. Det er netop det der er vores mål og fornemste opgave.

Vi er et hold af specialister og højt uddannede eksperter i skønhedsbranchen, og vi er altid klar til at give dig råd, og at lytte til dine behov.

Vi er de første, der kombinerer de organiske og højteknologiske maskiner i denne branche til at få dig til at føle dig 10 år yngre. Men ikke blot yngre, også gladere.

Vi arbejder efter målsætningen: “Hvis vores klient er glad, er vi glade for det arbejde, vi har gjort”.

Vores vision: “Skønhed vil redde verden”. At gøre dig glad, smuk og sensuel indefra, er vores filosofi og erklærede formål.

Vores mission: At anvende evidensbaserede metoder og viden samt banebrydende teknologi til glæde for alle vore klienter.